Best buddy

Friday, 8 February 2013

Pengalaman Aku Di Ganggu Orang

Hello.Entry kali ni aku nak share ar pengalaman aku kena kacau.

Serius,aku pernah kena kacau org..dan sampai skrg aku masih tak tau sape kacau aku tu...
Pagi tu,tepat jam 6,aku bangun...tengok dekat cermin,hari masih gelap..macam biasa,check2 telefon .mane tau ada mesej kan.hihi



Lepas je aku check2,aku terus letak tefon aku tu kat tepi bantal,dan aku pun baring balik.Maklum la,masih awal kot~.
tiba-tiba,tefon aku bebunyi. Aku malas nak taip ape berlaku,meh aku kasi gambaran je ape yg terjadi waktu tu.

Haih.Serius suara tu asing bagi aku,aku masih tak tau sape la yang kacau aku camtu sgt.dah la jam 6 pagi,aku lagi ngantok2 ,kena teriak lak oleh org yang call aku tadi tu..Apapun,aku serius nervous.mane tak nervous, dah la aku ni time tu,aku ingat2 takde kot aku buat problem kat sape2..

Sejak ari tu,aku sering dapat panggilan camtu.ayat yang sama gak,dan cara pencakapan kasar dan smakin kasar...Dan serius aku tak kira sejok ke panas,memang bepeluh...ape lah masalah aku ni sbenarnya.. boleh di gambarkan seperti di bawah:





Tapi ,lepas 1 minggu kena kacau,aku tukar no tepon,terus takde lagi org kacau.So tu je cara,lau korang dah kena kacau sgt ,sampai kena ugut macam2,korang tukar je no tepon tu.Walaupun tak dpt selesaikan masalah,atleast korang tak sentiasa berpeluh cam aku :D.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...