Best buddy

Sunday, 20 January 2013

Kata-kata Hikmah dan Peringatan Ustaz Azhar Idrus

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah,segala puji bagi Allah tuhan memelihara dan mentadbirkan sekalian alam.

Hari ni nak share sesuatu dari Ustaz Azhar Idrus , seorang uztaz yang tidak lagi asing di seluruh Malaysia.
Serba sedikit tentang beliau, beliau berasal dari terengganu..Hobi beliau mengembara(taakulan penulis) dan fotografi alam kehidupan.

Sebelum menjadi seorang pendakwah,beliau juga merupakan seorang gitaris dalam satu band muzik tempatan.Namun,setelah kumpulan muzik itu hendak membuat rakaman,Ustaz teleh menarik diri kerana tujuannya hanya suka-suka sahaja menyertai kumpulan muzik bukannya untuk mencari glamor. 

Kembali ke tajuk utama entry ni,bersyukur kerana ada gak masa nak share2 ilmu yang memang berguna terutamanya untuk remaja.tak terfikir pun nak share tajuk ni,cuma bila search kat google tadi,terjumpa lak pasal uztaz ni.bukan hanya nak menyanjung orang nya,namun turut menyanjung cara beliau berdakwah dan usaha gigih beliau dalam mencari ilmu keagamaan.

Kata-kata Hikmah dan Peringatan Ustaz Azhar Idrus.










dan banyak lagi .sebarang pertanyaan tentang agama ,boleh la melawat page uztaz azhar di sini .
ok sampai sini je la. terima kasih kerana sudi membaca.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...