Best buddy

Sunday, 27 January 2013

Kenapa lelaki merajuk..

Assalamualaikum




Lelaki merajuk?takkan tak pernah dengar kot...kebanyakkan sebab lelaki merajuk buka sebab ape,memang pasal kekasih diorang ar.^^
haha.Apa kaitan kekasih dengan lelaki merajuk? takkan tak pernah dengar ayat ni : 'sekeras-keras lelaki tu,air mata diorang leh jatuh sebab cinta ' .chewah. :D

awek bila tengok bf diorang merajuk, mesti fikir camni :



▀█▀
▀█▀ ▒█▄░▒█
▒█░▒█▒█▒█ ▒█░
▄█▄▒█░░▀█ ▄█▄

▒█▀▀▀█ ▒█▀▀▀ ▒█▀▄▀█ ▒█░▒█ ░█▀▀█
░▀▀▀▄▄ ▒█▀▀▀ ▒█▒█▒█ ▒█░▒█ ▒█▄▄█
▒█▄▄▄█ ▒█▄▄▄ ▒█░░▒█ ░▀▄▄▀ ▒█░▒█

▒█▀▀█ ▒█▀▀▀█ ▒█░░▒█ ▒█▀▀▀█
▒█▄▄█ ▒█░░▒█ ▒█▄▄▄█ ▒█░░▒█
▒█░░░ ▒█▄▄▄█ ░░▒█░░ ▒█▄▄▄█


Ala,lelaki merajuk tak poyo la .Lelaki merajuk bersebab tu .hikhik.Antara sebabnya:

1.CEMBURU

- manusia memang tak lari dari perasaan cemburu.Kalau Bf korang merajuk sebab cemburu,dia mungkin cemburu disebabkan ada sesuatu yang cuba mengambil anda dari dirinya. Seperti kawan-kawan, pekerjaan, keluarga dan sebagainya.

2.Tak dapat apa yang diINGINKAN

- Si Dia menginginkan sesuatu dari anda, tetapi anda tidak memberikannya. Sebagai contoh, Si Dia ingin habiskan masa untuk anda, tetapi anda tidak mahu,anda keras hati mahu buat sesuatu yang lain. Jadi, si Dia pun merajuk sebab dia hendak jugak mahu kamu menemaninya. Payah jugak ni.:D

3.Orang lain HEBAT lagi dari DIA bersama kamu.

Adakalanya dia akan merajuk untuk mendapatkan perhatian dari anda. Dan kadangkala, si Dia merajuk disebabkan kamu lebih gembira bersama orang lain. Untuk mengubat perasaan dia itu, dia perlukan anda disamping dirinya tetapi dengan cara yang sangat berbeza — dengan merajuk.

Haih pompuan.lau dah buat lelaki tu merajuk,pujuk2 la skit :P
Nape nak berkira lak?sampai bila nak ego? :D
to be continued in next entry(cara2 nak pujuk lelaki yang merajuk)
Thanks For Reading

16 comments:

  1. Replies
    1. haha.org laki pun manusia kan :P haha

      Delete
  2. Oh really so must be alert with boy feeling la lepas ni ^^

    ReplyDelete
  3. Owh...macam tu ke? Ingat diorg ni keras hati & no hard feeling.....
    Must be more sensitive to him after this....

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki tu makhluk tuhan yang ada perasaan :)
      mungkin dia keras hati ,no hard feeling di mata awk,tp hati dia tuhan je tau kan.kita tak tau ^^

      Delete
  4. lelaki pon tau merajuk juga..wlupon merajuk tetap cool kan..:-)

    ReplyDelete
  5. lelaki merajuk dia kejap jer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dpt mrajuk lama.sebab pompuan tak dpt terus pujuk lama2 kot :D

      Delete
  6. Hm.. betul jugak...
    tapi kena percaya lah pada pasangan... okay?

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum w.b.t.,

    Terima kasih kerana berkunjung ke blog saya.

    Berkenaan no. pin tersebut, anda tak perlu confuse, kerana untuk first intake memang hanya menggunakan no. pin UPU sahaja...

    No. Pin untuk hanya untuk permohonan ke UiTM bagi second intake bulan november nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SO tak salah beli la ni :D alhamdulillah .tq sgt2 for info :')

      Delete
  8. Comel tau lelaki merajuk.. rasa nak cubit2 je. haha.. Tapi kalau lelaki menangis serius sangat tacing. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha. sya pernah menangis kat pompuan kot :D yang sedang bersama sya skrg ^_^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...